Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πατάτες με δεντρολίβανο

Υλικά:
5 -6 πατάτες μέτριες
Αλάτι – πιπέρι
Δεντρολίβανο
Χυμός 1 ½ λεμονιού
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες μας. Τις κόβουμε σε ροδέλες μετρίου πάχους. Τις σκορπίζουμε στο ταψί μας και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο, τον χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο κι ένα φλυτζάνι τσαγιού νερό. 

Ψήνουμε στους 170ο C μέχρι να τις τσιμπήσουμε με το πιρούνι μας και να βεβαιωθούμε ότι έχουν ψηθεί καλά. Συνήθως είναι έτοιμες σε 40 λεπτά.

Μικρά μυστικά:
·         Προαιρετικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 1 ποτήρι ζωμό κρέατος αντί για νερό
·         Τέλεια γεύση για να συνοδεύσει κρέας, κοτόπουλο ή συκώτι




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου