Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ...

tips για απολαυστικό camping

Μην πεις «όχι» αν δεν το δοκιμάσεις!! Θα διαπιστώσεις ότι είναι μία από τις ωραιότερες εμπειρίες που μπορείς να βιώσεις στη ζωή σου!!

Το camping είναι εμπειρία!! (Διάβασε περισσότερα...)Το Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1960 με σκοπό να στεγάσει και να εκθέσει αρχαιότητες που προέρχονται από όλον το Νομό Ημαθίας ... (Διάβασε περισσότερα) Βέροια (μέρος 3ο - τελευταίο)Δεύτερη μέρα και ώρα για σεργιάνι... 

Το ραντεβού μας είναι στους Λαδομύλους!!
Μια γραφική περιοχή με παλιούς μύλους και μπατάνια! Η Βέροια είναι φημισμένη για τα πολλά νερά της. Πριν πολλά χρόνια υπήρχαν τα λεγόμενα "μπατάνια" κι εκεί οι Βεριώτισσες ... (Διάβασε περισσότερα)  Βέροια (μέρος 2ο)


Μια πόλη μοναδική...
Μια πόλη με 2.500 χρόνια ιστορία...

Χτισμένη στους πρόποδες του Βερμίου, γνωστή για την "πράσινη θάλασσα" τον κάμπο της, για τα ροδάκινα, για το φράγμα του Αλιάκμονα, για το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου, για τους υπέροχους ανθρώπους της, ... (Διάβασε περισσότερα) Βέροια (μέρος 1ο)
Fata Morgana Studios, Φολέγανδρος
Στην όμορφη Φολέγανδρο!!

Τα Studios Fata Morgana άνοιξαν για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2005. Η Fata Morgana είναι ένα από τα κοσμήματα του Νότιου Αιγαίου, που χτίστηκε στον παραδοσιακό οικοσμό Χώρα της Φολεγάνδρου, ... (Διάβασε περισσότερα)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου