Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πανδαισία

Υλικά:

2 φλυτζάνια ζαμπόν μπούτι ψιλοκομμένο
2 αυγά βραστά σφιχτά ψιλοκομμένα
¼ φλυτζανιού πίκλες αγγουράκι ψιλοκομμένο
¼ φλυτζανιού πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 φλυτζάνι μαγιονέζα
2 κουταλιές σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
Πιπέρι

Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε το αγγουράκι και στραγγίζουμε καλά.

Βάζουμε σ’ ένα μπωλ όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε ελαφρά με κουτάλι.


Αφήνουμε το μπωλ μας σκεπασμένο στο ψυγείο για 3 – 4 ώρες, ώστε να «δέσουν» οι γεύσεις.


Μικρά μυστικά:
·         Τέλεια γεύση για να συνοδεύσει κρέατα ψητά ή κοτόπουλο
·         Η γεύση γίνεται υπέροχη εάν φτιάξουμε τη σαλάτα μας μία μέρα νωρίτερα
·         Η συνταγή αυτή είναι της Βέφας Αλεξιάδου και τη φτιάχνω εδώ και δεκαπέντε χρόνια!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου