2 φλυτζάνια ζαμπόν
μπούτι ψιλοκομμένο
2 αυγά βραστά
σφιχτά ψιλοκομμένα
¼ φλυτζανιού
πίκλες αγγουράκι ψιλοκομμένο
¼ φλυτζανιού
πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 φλυτζάνι
μαγιονέζα
2 κουταλιές
σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές
σούπας φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές
σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε το
αγγουράκι και στραγγίζουμε καλά.
Βάζουμε σ’ ένα
μπωλ όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε ελαφρά με κουτάλι.
Αφήνουμε το
μπωλ μας σκεπασμένο στο ψυγείο για 3 – 4 ώρες, ώστε να «δέσουν» οι γεύσεις.
Μικρά μυστικά:
·
Τέλεια
γεύση για να συνοδεύσει κρέατα ψητά ή κοτόπουλο
·
Η
γεύση γίνεται υπέροχη εάν φτιάξουμε τη σαλάτα μας μία μέρα νωρίτερα
·
Η
συνταγή αυτή είναι της Βέφας Αλεξιάδου και τη φτιάχνω εδώ και δεκαπέντε χρόνια!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου