Υλικά:
2 τετράγωνα
κομμάτια τυρί φέτα 1 εκατοστού
1 φύλλο
κρούστας
Σουσάμι
Μέλι
½ φλυτζάνι
τσαγιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Κόβουμε το
φύλλο κρούστας στη μέση.
Επαναλαμβάνουμε
με το άλλο κομμάτι.
Βάζουμε σ’ ένα
αντικολλητικό τηγάνι το λάδι μας να κάψει.
Τηγανίζουμε τα
κομμάτια που ετοιμάσαμε για λίγα λεπτά, μέχρι να ψηθεί και να πάρει χρώμα το
φύλλο και να μαλακώσει λίγο το τυρί.
Πασπαλίζουμε με
καβουρντισμένο σουσάμι και μέλι. Σερβίρουμε ζεστό.
Μικρά μυστικά:
·
Χωρίς
μυστικά. Απλά υπέροχο!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου