Υλικά:
1 κιλό αθερίνα
Αλάτι – πιπέρι
Αλεύρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε,
πλένουμε, στραγγίζουμε και αλατίζουμε την αθερίνα μας.
Στο αλεύρι μας
προσθέτουμε λίγο πιπέρι. Αλευρώνουμε τα ψαράκια μας.
Τηγανίζουμε σε
ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
Γυρίζουμε 1 – 2 φορές από κάθε μεριά.
Τοποθετούμε σε
απορροφητικό χαρτί για να τραβήξει το πολύ λάδι.
Μικρά μυστικά:
·
Τρώγεται
σα μεζές και κρύα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου