Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αθερίνα

Υλικά:
1 κιλό αθερίνα
Αλάτι – πιπέρι
Αλεύρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε, πλένουμε, στραγγίζουμε και αλατίζουμε την αθερίνα μας.

Στο αλεύρι μας προσθέτουμε λίγο πιπέρι. Αλευρώνουμε τα ψαράκια μας.

Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. 
Γυρίζουμε 1 – 2 φορές από κάθε μεριά.

Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί για να τραβήξει το πολύ λάδι.

Μικρά μυστικά:
·         Τρώγεται σα μεζές και κρύα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου