300 γραμ. τυρί
φέτα
½ καυτερή
πιπεριά
1 μέτρια ώριμη
ντομάτα
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σ’ ένα πυρέξ ή
πύλινο σκεύος τρίβουμε με το χέρι το τυρί.
Κόβουμε σε
μικρά κομματάκια την καυτερή πιπεριά και την ανακατεύουμε με το τυρί.
Πασπαλίζουμε με
λίγο πιπέρι, ρίγανη, κόβουμε 2 – 3 ροδέλες ντομάτας και τις βάζουμε στην
κορυφή, ραντίζουμε με 2 – 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Ψήνουμε σε
δυνατό φούρνο στους 200ο C μέχρι
να λιώσει το τυρί και να ψηθεί η ντομάτα μας.
Μικρά μυστικά:
·
Ιδανικά,
ψήνουμε την καυτερή πιπεριά και την κόβουμε σε μικρά κομματάκια
·
Αντί
για πιπεριά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μπούκοβο και κομματάκια γλυκιάς
πιπεριάς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου