Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κουτσομούρες στο τηγάνι

Υλικά:
1 κιλό κουτσομούρες
Αλεύρι
Αλάτι – πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε, στραγγίζουμε και αλατίζουμε τις κουτσομούρες μας.

Στο αλεύρι μας προσθέτουμε λίγο πιπέρι. Αλευρώνουμε τα ψαράκια μας.

Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Γυρίζουμε 1 – 2 φορές από κάθε μεριά.

Μικρά μυστικά:
·         Χόρτα βραστά ή βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες είναι ιδανικά συνοδευτικά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου