Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Γόπες τηγανητές

Υλικά:
1 κιλό γόπες
Αλεύρι
Αλάτι – πιπέρι
Ελαιόλαδο


Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε, στραγγίζουμε και αλατίζουμε τις γόπες μας.

Στο αλεύρι μας προσθέτουμε λίγο πιπέρι. Αλευρώνουμε τα ψαράκια μας.

Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Γυρίζουμε 1 – 2 φορές από κάθε μεριά.

Μικρά μυστικά:
·         Εάν μας έχουν μείνει τηγανισμένα ψάρια τα οποία δεν θα καταναλώσουμε, με το λαδάκι από το τηγάνισμα μπορούμε να κάνουμε σάλτσα με αλεύρι, δεντρολίβανο, ελάχιστο αλάτι και μερικές σταγόνες ξύδι. Βάζουμε τα ψαράκια μας στη σάλτσα και τα σερβίρουμε οποιαδήποτε στιγμή σα μεζέ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου