2 πέστροφες
μεσαίο μέγεθος
Αλάτι – πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά
τις πέστροφες. Συνήθως, μας τις καθαρίζει ο ψαράς μας.
Τις τοποθετούμε
σε ταψί, αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε λίγη ρίγανη στο εσωτερικό τους. Τις ραντίζουμε
με 2 – 3 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο. Προσθέτουμε στο ταψί μας 1 φλυτζανάκι
του
καφέ νερό. Ψήνουμε στους 160ο C 15 λεπτά από κάθε πλευρά.
καφέ νερό. Ψήνουμε στους 160ο C 15 λεπτά από κάθε πλευρά.
Μικρά μυστικά:
·
Ιδανικά
ψήνουμε στα κάρβουνα
·
Συνοδεύουμε
με χόρτα βραστά ή παντζάρι ή πατατοσαλάτα ή κουνουπίδι σαλάτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου