Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Γαρίδες σαγανάκι

Υλικά:
½ κιλό γαρίδες φρέσκιες ή κατεψυγμένες
5 - 6 ώριμες ντομάτες
1 πιπεριά πράσινη
150 γραμμ. τυρί φέτα
Αλάτι – πιπέρι
1 κουτ. γλυκού πάπρικα
Μαϊντανός
Καυτερή πιπεριά ή μπούκοβο (προαιρετικά)
½ φλυτζ. τσαγιού ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό και ξεφλουδίζουμε τις γαρίδες μας εάν είναι φρέσκιες.

Ξεπαγώνουμε και στραγγίζουμε καλά, εάν οι γαρίδες μας είναι κατεψυγμένες.

Σε μια μέτρια κατσαρόλα ή σε τηγάνι για σαγανάκι βάζουμε το ελαιόλαδο, τις ντομάτες τριμμένες, την πιπεριά, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να χυλώσει η σάλτσα μας. 

Προσθέτουμε τον μαϊντανό, τη φέτα, τις γαρίδες και αφήνουμε να πάρουν μια – δυο βράσεις.

Σερβίρουμε σε μπωλάκι προσθέτοντας επάνω ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό και τριμμένη φέτα.

Μικρά μυστικά:

·         Εάν μας αρέσει το σαγανάκι μας πικάντικο, τότε προσθέτουμε στη σάλτσα μας κομματάκια καυτερής πιπεριάς ή μπούκοβο λίγο πριν βάλουμε σ’ αυτήν τις γαρίδες
Ευχαριστούμε Το Μαγαζάκι για τη φέτα και τα λαχανικά!
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου