Υλικά:
½ κιλό γαρίδες
φρέσκιες ή κατεψυγμένες
5 - 6 ώριμες
ντομάτες
1 πιπεριά
πράσινη
150 γραμμ. τυρί
φέτα
Αλάτι – πιπέρι
1 κουτ. γλυκού
πάπρικα
Μαϊντανός
Καυτερή πιπεριά
ή μπούκοβο (προαιρετικά)
½ φλυτζ. τσαγιού
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Βράζουμε σε
αλατισμένο νερό και ξεφλουδίζουμε τις γαρίδες μας εάν είναι φρέσκιες.
Ξεπαγώνουμε και
στραγγίζουμε καλά, εάν οι γαρίδες μας είναι κατεψυγμένες.
Σε μια μέτρια
κατσαρόλα ή σε τηγάνι για σαγανάκι βάζουμε το ελαιόλαδο, τις ντομάτες
τριμμένες, την πιπεριά, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να
χυλώσει η σάλτσα μας.
Προσθέτουμε τον μαϊντανό, τη φέτα, τις γαρίδες και
αφήνουμε να πάρουν μια – δυο βράσεις.
Σερβίρουμε σε
μπωλάκι προσθέτοντας επάνω ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό και τριμμένη φέτα.
Μικρά μυστικά:
·
Εάν
μας αρέσει το σαγανάκι μας πικάντικο, τότε προσθέτουμε στη σάλτσα μας
κομματάκια καυτερής πιπεριάς ή μπούκοβο λίγο πριν βάλουμε σ’ αυτήν τις γαρίδες
Ευχαριστούμε Το Μαγαζάκι για τη φέτα και τα λαχανικά! |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου