Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Γλάσο σοκολάτας

Υλικά:
250 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα
200 γραμ. κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά σούπας βούτυρο

Εκτέλεση:
Βάζουμε την κατσαρόλα μας σε χαμηλή φωτιά και την κουβερτούρα σε κομμάτια.

Ανακατεύουμε ελαφρά κατά διαστήματα
μέχρι να λιώσει καλά.

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε για 3 έως 5 λεπτά, ώστε να ενωθούν τα υλικά μας.

Προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει καλά και να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υλικά.

Τραβάμε την κατσαρόλα μας στην άκρη και ανακατεύουμε κατά διαστήματα μέχρι να μην είναι πια καυτό το γλάσο.

Όταν πρόκειται να γλασάρουμε το γλυκό μας, ξεκινάμε από τη μέση προς τα έξω και στρώνουμε ομοιόμορφα με το κουτάλι μας.

Μικρά μυστικά:
·         Μπορούμε να κάνουμε γλάσο και με άλλα είδη σοκολάτας








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου