Υλικά:
5 – 6 ώριμες
ντομάτες
2 – 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
3 – 4 φρέσκα
κολοκυθάκια με τον ανθό
1 πράσινη
πιπεριά
Αλάτι – πιπέρι
1 κουταλάκι
γλυκού πάπρικα γλυκιά
½ κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
½ φλυτζάνι
τσαγιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Πλένουμε τις
ντομάτες, τις τρίβουμε στον τρίφτη και τις αφήνουμε στην άκρη.
Σε μέτρια
κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και σοτάρουμε το κρεμμυδάκι, τα κολοκυθάκια,
τους κολοκυθοανθούς και την πιπεριά, όλα ψιλοκομμένα.
Πριν σωθούν
τελείως τα υγρά της ντομάτας, προσθέτουμε το αλάτι.
Έχουμε μια
υπέροχη σάλτσα για μακαρόνια ή ρύζι.
Μικρά μυστικά:
·
Μπορούμε
να προσθέσουμε ½ μελιτζάνα ψιλοκομμένη και φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου