Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πιπεριές Φλωρίνης

Υλικά:
1 κιλό πιπεριές Φλωρίνης
Αλάτι
Ξύδι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Πλένουμε και σκουπίζουμε τις πιπεριές μας. Στο ταψί μας τοποθετούμε λαδόκολλα και τις πιπεριές μας στη σειρά.

Ψήνουμε σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 180ο C για 20 έως 25 λεπτά.

Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο, βάζουμε τις πιπεριές σε σακούλα, κλείνουμε τη σακούλα
και την αφήνουμε στην άκρη μέχρι να κρυώσουν.
Με αυτό τον τρόπο ξεφλουδίζονται πανεύκολα!

Ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές μας και τις βάζουμε σε σκεύος αποθήκευσης.

Χρησιμοποιούμε όσες θέλουμε και τις υπόλοιπες τις βάζουμε στο ψυγείο.

Σερβίρουμε 3 – 4 πιπεριές, προσθέτουμε αλάτι, ξύδι και λάδι.

Μικρά μυστικά:
·         Είναι τέλειες σαν ορεκτικό ή συνοδευτική σαλάτα
·         Φροντίζουμε να αγοράζουμε τις αυθεντικές πιπεριές Φλωρίνης. Είναι πιο «γεμάτες» και ξεφλουδίζονται πολύ πιο εύκολα

 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου