1 φλυτζάνι
τσαγιού αρακά
2 καρότα μέτρια
2 πατάτες
μέτριες
½ φλυτζάνι
τσαγιού αγγουράκι πίκλες
½ κόκκινη
πιπεριά ψιλοκομμένη
2 φλυτζάνια
τσαγιού μαγιονέζα
Αλάτι – πιπέρι
1 κουταλιά
σούπας ελαιόλαδο
Κάπαρη για
διακόσμηση
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα
καρότα και τις πατάτες και τα κόβουμε σε μικρά κυβάκια.
Βράζουμε τον
αρακά, τα καρότα και τις πατάτες σε αλατισμένο νερό. Τα περνάμε κάτω από
κρύο
νερό για να σταματήσει ο βρασμός και τα στραγγίζουμε.
Σ’ ένα μπωλ
βάζουμε τα βρασμένα λαχανικά μας, το αγγουράκι και την πιπεριά ψιλοκομμένα, προσθέτουμε
αλάτι, πιπέρι, λάδι και τη μαγιονέζα.
Ανακατεύουμε καλά με κουτάλι μέχρι να
ενωθούν τα υλικά μας.
Σερβίρουμε!
Μικρά μυστικά:
·
Μπορούμε
να γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο άνηθο ή ρεπανάκια, ή ελιά, ή ντοματίνια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου