Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Χοιρινά μπριζολάκια με μέλι και δεντρολίβανο

Από τον Chef Δημήτρη Πλουμιστό,
Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος 
"Chefs Club of  Greece"

Υλικά: 

1 κιλό μπριζολάκια λαιμού χωρίς κόκκαλο
2 κουτ. σούπας μέλι βελανιδιάς
Δεντρολίβανο
Λίγη μουστάρδα
Κρασί κόκκινο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο


Εκτέλεση:

Αλατοπιπερώνουμε τα μπριζολάκια.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει.

Σοτάρουμε τα μπριζολάκια για 5 λεπτά από κάθε πλευρά και τα σβήνουμε με το κρασί μας.

Μόλις εξατμισθεί το κρασί, προσθέτουμε το δεντρολίβανο, τη μουστάρδα και το μέλι. 

Προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε τη σάλτσα να γλασάρει.

Σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες κομμένες σε κυβάκια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου